Monday, June 1, 2009

Hari Keempat - Medan Hari teakhir

LINTAS LANGSUNG DARI MEDAN -

Kebetulan di hotel grand palza disediakan kemudahan internet - apa lagi terus buat lintas langsunglah dari sana. - salam dari medan, indonesia. hari ini hari terakhir kelab jom jalan-jalan di Medan. malam ini akan pulang dengan flight air asia ak457 jam 9.30 malam waktu tempatan. memang perjalanan 4 hari 3 malam ke medan - danau toba dan brastagi ini amat menarik dan menyeronokkan- sekarang kami berada di hotel grand plaza, medan-Hari ini hari yang terakhir untuk kami bershopping acara bebas- so semua orang ada plan yang tersendiri dan sudah semestinya ke pasar ikan yang ala-ala jalan tuanku abdul rahman di kuala lumpur. gambar belum boleh diupload lagi - tunggu sampai di Malaysia.

catatan hari keempat - breakfast di hotel grand plaza - hanya beberapa orang yang tinggal di hotel selepas kekawan yang lain ke pasar ikan untuk membeli belah dengan menaiki teksi kerana hari ini adalah aktiviti bebas so pakej tidak menyediakan bas untuk kami bergerak.

Bagi yang tinggal di hotel - kami mempunyai perancangan yang lain - yang tinggalnya, wan , adam, kak baini, miza, n pn noorsham - kami akan ke shopping kompleks yang berdekatan untuk membeli baju renang - dekat saja dari hotel ini tempat membelinya iaitu rabani - apa lagi targetnya untuk membeli baju renang

Nampak gayanya hari yang terakhir ini semua kocek sudah kosong - namun nasib baiklah pengerusi kelab jom jalan-jalan membawa uang lebih so dia telah menjadi bank bergeraklah untuk kekawang ..... nanti ku sambung lagi yer....hendak pi shopping sat

Ahli kelab yang best - dari kiri - kak baini - pn noorsham - afizan- yati luso - norlia - hasnah - wan - fasiha - banun - miza - yang tak kat sini ada kat gambar bawah yerrrrr

Didalam Istana Maimon di kota medan
Bilik hotel garuda plaza di medan - memang canggih hotel ni - tengoklah lcd nya tue - melekat kat dinding.....
Di air port - nak balik dah - tengah tunjukkan duit - sudah tidak jadi jutawan lagi - soalan cepu mas - siapa belanja yang paling banyak - berat begnya 50 kg melebihi kuota 45 kg - siapa tueeee
Kata fasiha - abang jangan lupa tunggu tau kat LCCT - nie nak habiskan prepaid indon nie.......
kata hasnah - banun n lia - ini sahaja duitku yang tinggal - uhk - uhk - uhk - tapi kak hasnah banyak lagi lah

kata wan - ambik duit nie - fulus ku yang terakhir
Beratnya beg sapa nie -----
wah gaya santai nampak ?????
Mesra betullah si lia dengan dik tomok tue - ibu angkat baru adam dua gadis genit yang ceria dari awal sampai akhir perjalanan
Haaaa beg si wan tue tinggal je kat medan nie....kata miza
Pn. Noorsham....tahun depan ikut lagi tau - apa yang lia buat kat belakang tue
ratu posing bersama bos kelab jom jalan-jalan
dua orang kuat kelab jom jalan-jalan
Yati dan miza yang telah penat - gambar bawah

Dua orang sepupu yang bersama ke mana-mana
oooooo rupa-rupanya si lia kerosangnya tercabut pin
apa nak buat terpaksalah pinjam tudung ustazah zaiton - walaupun macam tak redha jer ustazah zaiton memberi pinjam - maklumlah tudung barulah katakan
kata kak ton - lia sampai air port tanggal terus tau - kak ton jangan mare
Hasnah sedang menyecan badannya
piss miza adam dengan ibu angkat yang lain pulak
akulah serikandi kelab jom jalan-jalan - lawalah lia pakai tudung nie ??? betul tak kawan-kawan?????
ini memang budak baru kuar universiti - minah interframe - kat mana-mana memang ada aksi yang macam ini
kat aku dah cakap - gambar nie asalnya lia sorang saja - tapi si fasiha ni memang hanto gambo
dalam kapal terbang.........
lia...aku tak larat dah mau posing.....
3 gadis pingitan ini memang maintain
wah tudung baru nampaknya ustazah..........dok kenal ustaz nanti weh
adam bersama orang sebelah - tak taulah pulak apa nama orang sebelah tue

Bye....bye....semua......jumpa lagi tahun hadapan....insyaallah tahun hadapan kita ke Padang dan Bukit Tinggi, Sumatera Barat pulak yer - Chiang Mai juga dalam pertimbangan.......

1 comment:

ZAKWAN said...

Mana gambar nye??? Aku dah tgk kat kamera Hasmiza tadi. Jeles gilerrr..... Hotel lawa.. siap terjun mandi yerr.. amboi amboi amboi...